pediatres de ponent

pediatres de ponent  agrupa professionals de la pediatria, en el sentit més ampli, que treballem a la demarcació de Lleida (Terres de Ponent).

El web i totes les eines de la xarxa social de què disposa pediatres de ponent tenen com a finalitat aglutinar els professionals que treballem en aquest territori a fi de millorar l’atenció professional que dispensem a la població pediàtrica i a les seves famílies. 


Missió

    La "salut pediàtrica"
Els Pediatres de Ponent volem treballar, de manera cooperativa, per a la promoció de la salut de la població infantil i juvenil de les Terres de Lleida. 

Visió:
Esdevenir un grup de referència en qualsevol tema que afecti a la Pediatria a Lleida. 

Valors
Compromís amb la Pediatria, comunicació, independència, treball en equip, sinergisme, rigor científic, humanitat, transparència, optimització. 

La presència de pediatres de ponent a la xarxa respon a la necessitat de tenir veu pròpia i independent en els temes relacionats amb tot allò que fa referència a la pediatria. Alhora que també es podrà utilitzar com a mitjà d’expressió i de comunicació de la Secció Col·legial de Pediatria del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL).

pediatres de ponent  està pendent de crear l’organigrama directiu i a data d’avui funciona de manera assembleària en la presa de les seves decisions.

Comptem amb l’entusiasme del Dr. Ramon Capdevila Bert, nº de col·legiat 2977 (pediatre a l’ABS de Les Borges Blanques), que exerceix de “web master” i és qui monitoritza totes les eines digitals de què disposa pediatres de ponent.

Per a contactar amb nosaltres es pot utilitzar l’adreça d’e-mail:


         


A través del correu electrònic podeu contactar amb pediatresdeponent, sempre per a consultes sobre el web o sobre les eines tic que fem anar, però NO s'acceptaran consultes sobre patologia pediàtrica. Aquest site no té la funció de consultori pediàtric.