Qui som?

Pediatres de ponent agrupa professionals de la pediatria, en el sentit més ampli, que treballem a la demarcació de Lleida (Terres de Ponent).

La web i totes les eines de la xarxa social de què disposa pediatres de ponent tenen com a finalitat aglutinar els professionals que treballem en aquest territori a fi de millorar l’atenció professional que dispensem a la població pediàtrica i a les seves famílies.


Missió:

La "salut pediàtrica".

Els Pediatres de Ponent volem treballar, de manera cooperativa, per a la promoció de la salut de la població infantil i juvenil de les Terres de Lleida.

Visió:

Esdevenir un grup de referència en qualsevol tema que afecti a la Pediatria a Lleida.

Valors:

Compromís amb la Pediatria, comunicació, independència, treball en equip, sinergisme, rigor científic, humanitat, transparència, optimització.

La presència de pediatres de ponent a la xarxa respon a la necessitat de tenir veu pròpia i independent en els temes relacionats amb tot allò que fa referència a la pediatria. Alhora que també es podrà utilitzar com a mitjà d’expressió i de comunicació de la Secció Col·legial de Pediatria del Col·legi Oficial de Metges de Lleida (COMLL).